UTBILDNINGAR

SWELIFT vill skapa en trygg arbetsmiljö för både anställda och kunder. En förutsättning för det är att alla har utbildning och utrustning för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Utbildningen är en viktig del och utbudet riktar sig till de flesta branscher så som arbete i mobila arbetsplattformar, fallskydd, heta arbeten, säkra lyft, HLR och ställning. Samtliga utbildningar följer arbetsmiljöverkets föreskrifter samt gällande lagar och krav.

Boka er plats genom att klicka på “BOKA KURS” nedan. SWELIFT återkopplar alltid till er för att bekräfta bokningen och villkoren.

Boka kurs

Utbildningar


Våra utbildningar

21 st

Platser

Upp till 21 sittplatser i moderna och luftiga lokaler. Är ni fler kan utbildningarna hållas på annan plats eller hos er.

500 st

Deltagare

Årligen tar SWELIFT emot ca 500 deltagare för en mängd olika utbildningar. Den absolut vanligaste är mobila arbetsplattformar.

20 min

Stockholm

Centralt läge med några minuter från E4 och E18. Resvägen till Norrtull tar endast 20 minuter. Möjlighet att ta sig hit med kollektivtrafik finns.

E-Learning

Distansutbildning

De flesta utbildningar kan anpassas efter era behov och dessutom utföras digitalt. Kontakta oss för mer information och lösningar.

× How can I help you?